PAKEJ PLANNER A: Sekeluarga Menuju Syurga (Q2)

 

READY STOK

Stok sudah masuk stor.

RM148.00
Price in points: 148 points
Weight: 1.85 kg
PA-SMS
Out-of-stock
Add to wish list

Buat semua Sahabat Dunia Akhirat. Tahun 2020 bakal melabuhkan tirai. Pastinya banyak momen yang terpahat dalam setahun kita jalani kehidupan sebagai hamba Allah SWT. Sebelum melangkah ke tahun baharu yang makin mencabar, kita perlu lalui dengan mengatur perancangan yang rapi dan tersusun, supaya tahun 2021 menjadi titik mula untuk sebuah kehidupan yang lebih baik, untuk diri, keluarga, teman, dan seluruh umat ini.

Hidup ini berkisar tentang masa
Pepatah Arab menyebut, ‘Waktu ibarat pedang. Jika kamu tidak memotongnya, ia akan memotong kamu.’ Oleh sebab itu, orang yang menyedari hakikat itu sentiasa menjadikan setiap saat yang dilaluinya lebih baik daripada sebelumnya.
.

Setahun, 365 hari bersamaan 8790 jam, 527400 minit, 31.6 juta saat.
Inilah masa kita lalui saban tahun.
.

Maka, pada tahun 2021, bagaimana kita mahu pastikan setiap hari, setiap jam, setiap detik minit dan saat itu adalah bermanfaat dan dapat meraih pahala di sisi Allah Taala?
.

Jawapannya ada dalam diri kita sendiri.
Punyai tekad dan azam yang kuat untuk berubah, serta menyusun masa dengan betul dan terancang.
.

Abdullah bin Mas’ud berkata:
“Belum pernah saya menyesal melainkan penyesalan saya pada setiap hari apabila terbenam matahari, semakin singkat umur saya ini, sedangkan amalan saya takut-takut tidak bertambah.”


Insya-Allah,
Nantikan Planner Eksklusif 2021 untuk Panduan Keluarga, buah tangan terbaharu Ustazah Asma HarunPlanner kali ini tidak sama dengan planner-planner biasa, bahkan ia satu manual mengurus masa dan kehidupan dalam tujuan meraih pahala dan redha Allah. 

Planner 2021; Sekeluarga Menuju Syurga
Panduan sistematik dalam setahun, menyentuh perancangan sekeluarga dari sudut Ibadah, Kesihatan, pengurusan Kewangan, dan juga diserikan dengan kuiz asah minda.

Kandungan Planner

 

 Nanti dahulu!!
Sangat baik jika kalian dapatkan planner ini dalam bentuk Pakej.
Pilih sahaja pakej yang dimahukan, anda akan terima dalam kotak Eksklusif Planner 2021 Ustazah Asma' Harun. Terdapat di dalamnya

1. Planner
2. Dua Buku Tambahan (rujuk diposter).
3. Poster Kalender Tahunan 2021.
4. Bookmark.

Penerbit:
Galeri Ilmu
Halaman:
Berwarna