Inara Mulya 2 # (L2)

RM35.00
Price in points: 35 points
Weight: 0.40 kg
9789671634035
19 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: Inara Mulya 2
ISBN: 9789671634035
Penerbit: Honeymontale Publication
Tahun Terbitan: 2021
Muka Surat: 496
Halaman: Hitam Putih
Format: Softcover
Berat (kg): 0.395 kg
Dimensi (cm): 18.5 cm x 11.5 cm x 3.5 cm
 
SINOPSIS
 
Najiha-Dr. Adam

Selepas pulih dari kanser, Najiha menjalani kehidupan normalnya
semula bersama teman baiknya Mulya dan Yasmin. Dia bertemu Dr. Adam, doktor tampan kesayangan ramai tapi mempunyai sikap lepas laku yang menjengkelkan. Mampukah dia berubah demi Najiha? Dalam masa yang sama, Najiha tidak mengetahui yang Adam itu adalah sepupu Kashfi dan Adam sendiri tidak tahu yang Najiha adalah bekas pesakit kanser yang juga teman baik Dr. Mulya. Adam mulai dingin setelah mengetahui status kesihatan Najiha. Yasmin yang selalu bersifat pahlawan, datang menyerang Adam kerana menyangka dia meninggalkan Najiha kerana tidak mahu menerima statusnya sebagai bekas pesakit kanser. Apa yang berlaku sebenarnya? Kenapa Adam meninggalkan Najiha sedangkan dia sangat sayangkan Najiha?

Wahyu-Yasmin

Hubungan mereka mulai goyang selepas kehadiran teman lama Kashfi, Elman. Dalam masa yang sama, budak jambu 'Azrai -Trivia' turut menambah masalah. Wahyu yang terkenal dengan sikapnya yang tenang dan tidak suka memaksa akhirnya bersetuju dengan permintaan Yasmin untuk memutuskan hubungan mereka. Siapa Elman? Kenapa Azrai-Trivia terbabit sedangkan Yasmin cuma menganggapnya sebagai adik? Kenapa Wahyu begitu mudah bersetuju dengan permintaan Yasmin? Apa yang sedang Wahyu rancangkan?

Mulya-Dr. Kashfi

Mulya mulai rimas dengan Dr. Kashfi yang asyik meminta mereka mempercepatkan perkahwinan mereka sedangkan awalnya mereka bercadang untuk bertunang selama dua tahun. Naik turun hubungan Najiha dan Adam turut menjejaskan hubungan mereka kerana mereka berpihak pada orang yang berbeza. Mampukah mereka melalui semuanya?
 

 

Penerbit:
Honeymontale Publication
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
496 Muka Surat