Garis Takdir # (L83)

RM34.80
Price in points: 35 points
Weight: 0.39 kg
9789674380854
13 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: Garis Takdir # 
ISBN: 9789674380854
Penerbit: Pekan Ilmu Publications Sdn Bhd
Penulis: Embong Muhammad
Tahun Terbitan: 2024
Muka Surat: 472
Halaman: Hitam Putih
Format: Paperback
Berat (kg): 0.390kg
Dimensi (cm): 19cm x 11.5cm x 2cm
 
SINOPSIS
 
Siti Zubaidah membesar dengan penuh kasih sayang daripada papa dan mamanya, Pak Ghaffor dan Siti Hajar. Pendidikan yang diterimanya juga mencukupi sehingga mampu melanjutkan pelajaran di Amerika Syarikat. Kini, dia amat menyukai kerjayanya sebagai seorang doktor di Hospital Dungun. Pendek kata, hidupnya memang sempurna.
 
Namun begitu, pertemuannya dengan Puan Neng Fatma di Hospital Dungun membuatkan jiwa Siti Zubaidah mulai kacau. Dia tidak faham mengapa. Padahal dia bukan mengenali wanita tua itu. Puan Neng Fatma hanyalah salah seorang pesakit di hospitalnya.
 
Tanpa disedari, begitulah juga yang dirasakan oleh Neng Fatma. Setiap kali dia bersalaman dengan Dr. Siti Zubaidah, kulitnya terasa seperti direnjat elektrik. Sedangkan nama “Siti Zubaidah” bukanlah nama yang aneh. Tidak pelik jika orang lain ada nama yang sama dengan nama anak bongsunya yang telah terpisah daripadanya sejak 28 tahun yang lalu.
 
Ah, mungkin hanya kebetulan. Tetapi jikalau begitu, apa sebenarnya emosi yang dirasakan oleh Siti Zubaidah dan Neng fatma setiap kali mereka bertemu? 
Penerbit:
Pekan Ilmu Publications Sdn Bhd
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
472 Muka Surat