Stigma (L6)

Rak: L117
RM30.00
Price in points: 30 points
Weight: 0.27 kg 
9789832423577
1 pieces
+
===========================
Format: Paperback
ISBN-13: 9789832423577
Tarikh Terbit: Cetakan Pertama April 2018
Jumlah Muka Surat: 351
Berat (Kg): 0.266g
Penulis: Muharikah
===========================
 
Sinopsis
 
"Macam mana kalu saya terjatuh cinta kat dia?" Ucapan Iman, serius.
 
Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.
 
"Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik - adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak". Ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.
 
Iman tahu, Zarith hanya berguru. Tapi ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith.
 
Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.
 
 
Penerbit:
Iman Publications
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
351 Muka Surat
Rak:
L117